MENÜ
 • Kopik Gaga fénye

  Talán 2013-ban minden jobbra fordul.

  Lady Gaga bizony már élt meg szebb napokat is. Egy online statisztikákat figyelő honlap szerint az amerikai énekesnő népszerűsége látványosan zuhant 2011 májusa óta. Az internetes aktivitás csak egy dolog lenne, mellette azonban más, kézzel foghatóbb dolgokban is szuperált már jobban.

  A legfrissebb adatok szerint legutolsó albuma, a Born This Way világszerte négymillió példánnyal kevesebbel kelt el, mint a debütáló The Fame lemez, arról nem is beszélve, hogy egyes régiókban a világkörüli turné jegyeladásai is a vártnál sokkal rosszabbul alakultak.

  Pedig az énekesnő több látványos dologgal is próbálkozott. Gondoljunk csak arra, hogy saját közösségi honlapot indított, sőt, már parfümje is kapható. Arról nem is beszélve, hogy még szőrből is megformázták.

  2013-ban talán fordul a kocka. Több neves művésszel is együtt szeretne dolgozni, a listán ott van Terry Richardson és Azealia Banks is. Cher pedig egy közös Cher-Gaga duettel tér majd vissza! Valamint új albuma, az ARTPOP is a stúdióban van.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon