MENÜ
 • Kopaszon nősül a menyasszony

  Cynthia egy olyan színpadi darabban játszik, ahol rákban szenvedő nőt alakít, akinek a kemoterápia kihullatta minden haját.

  A Szex és New York egykori Mirandája hamarosan hozzámegy szíve választottjához, Christine Marinonihoz. Minden lány álmodozik arról, vajon milyen lesz az esküvője. Miben fog az oltár elé vonulni, mi lesz a menü, milyen zene fog szólni a vacsora alatt. Azt azonban kevesen tervezik be, hogy mindezt a hajkorona teljes hiányában éljék át. Pedig Cynthia Nixonra úgy néz ki ez a sors vár.

  Megvan azonban ennek is az oka. Cynthia ugyanis éppen egy olyan színpadi darabban játszik, ahol rákban szenvedő nőt alakít, akinek a kemoterápia kihullatta minden haját. Ettől függetlenül a másik menyasszony, Christine aggodalmának adott hangot a haj ennyire nyilvánvaló hiánya miatt.

  Sőt, még Cynthia anyja is próbált tanácsokat adni: “Nézd ezt a gyönyörű kalapot, Whitney Houston is ilyent viselt az esküvőjén. Nem nagyszerű?”De nemcsak az örömanyának, hanem a menyasszonyi ruha tervezőjének, Carolina Herrerának is van már ötlete a probléma áthidalásához. Az esküvői fotókról mindenképp ki fog derülni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon