MENÜ
 • Kopaszodik a szupermodell

  Való igaz, már Naomi Campbell sem a régi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alábbi fotók!

  A világ legszexibb nőjeként ismerhettük meg, azonban már csak árnyéka egykori önmagának. A 42 éves Naomi hosszú éveken át folyamatosan póthajjal károsította hajhagymáit, és íme, ez lett az eredménye. A modell ibizai nyaralásán fedte fel, hogy is néz ki a feje természetes állapotában, és azt kell mondanunk, hogy cseppet sem szép látvány.

  A sztárnak szinte a fél feje kopasz – kicsit olyan, mint amikor egy pasi idős korára elkezdni hullatni a haját, és egyre feljebb tolódik a homloka. Ráadásul duplán durva a dolog, mert foltokban viszont van itt-ott még egy kis haja a kopasz részen is.

  Naomi feláldozta az egészségét és szépségét a karrierjéért: annyira fontos volt neki a jó megjelenés, hogy képes volt teljesen tönkretenni a haját a folyamatos hajhosszabbításokkal. A sztár az úgynevezett trakciós alopéciában, vagyis a húzásos kopaszságban szenved. Ennek oka, hogy a hajszálakhoz erősített plusz haj eltöri és meggyengíti a saját hajszálakat és hajhagymákat, és egy idő után elérkezik az a pont, amikor a haj már nem bírja a strapát, és úgy kihullik, hogy vissza se nő.

  Legyen ez egy elrettentő példa mindenki számára, aki hosszú hajzuhatagról áhítozik. Ugye ti sem szeretnétek így kinézni?

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon