MENÜ
 • Könyvbe foglalta fájdalmait Whitney Houston anyja

  Az aranytorkú énekesnő alig egy éve távozott az élők soraiból, édesanyja máris papírra vetette érzéseit a tragédia kapcsán.

  Az elhunyt világsztár anyja, Cissy, úgy döntött, hogy tollat ragad és nyílt titkokat tár az olvasók elé. Nem rég részleteket is elárult szerzeményéből a People magazinnak. Olyan sztorikról van szó, melyek már pletyka tárgyai voltak a sajtóban. Cissy Houston kiírta magából, mennyire fáj neki, hogy elvesztette a lányát, Whitneyt, és, hogy rettenetesen félti az unokáját, Bobbi Kristinát, mert szerinte ő is hasonló sorsa fog jutni, mint az imádott Nippy (-így becézte lányát).

  “A fiam, Gary hívott fel hajnali hatkor. Alig bírt beszélni annyira zokogott. Sikítva mondta el, hogy Whitney meghalt. Az volt az a pillanat, amikor összeomlott számomra a világ” – emlékszik vissza Houston mama. Cissy a People magazinnak adott interjújában azt is elmondta mennyire féltette a lányát, mikor megtudta, hogy elkezdett kokainozni, de annál többet nem tehetett, mint hogy elküldte őt elvonóra – írja a Daily Mail.

  Még mindig nem tudtam feldolgozni a halálát. Mióta Nippy meghalt dühös vagyok az egész világra, magamra és rá is. Még mindig. Mit csinálhattam volna másképp? Fogalmam sincs” – árulta el könnyeivel küszködve Cissy. A Remembering Whitney című könyv pár héten belül fog megjelenni az Egyesült Államokban, és előreláthatólag nagy sikere lesz. A bevételből természetesen Cissy is részesül majd.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon