MENÜ
 • Köntösben távoztak a Rolling Stones tagjai

  Mindössze hétszáz főre limitált közönség előtt nyitotta meg turnéját a legendás zenekar Párizsban.

  Mielőtt a rockzene ikonjai egy hatalmas turnéra indultak volna, tegnapelőtt bemelegítésképpen egy meglehetősen rendhagyó koncertet adtak Párizsban. A franciák örülhettek, hiszen mindössze tizenöt euróért, azaz körülbelül négyezer forintnak megfelelő összegért válthattak jegyet kedvencükre. Pontosabban az a hétszáz szerencsés, akinek jutott a szigorúan limitált jegyekből.

  A koncerten vendégként jelen volt Natalia Vodianova, orosz modell és Henri Leconte, a francia tenisz-sztár is. Leconte a koncert után elismerően nyilatkozott a zenekarról: “Elképesztő volt. Remélem, én is ilyen lelkes és mozgékony leszek, amikor annyi idős leszek, mint Mick!”  A koncert után alig egy órával Jaggerék haza is indultak, de előbb kényelmes fürdőköpenybe bújtak.

  Az alacsony jegyár egyébként kivételes eset volt, hiszen a turné többi állomására jóval drágábbak a jegyek. A londoni O2-be például körülbelül három perc alatt keltek el a 375 fontért, azaz körülbelül 135 000 forintért árusított jegyek, melyeket aztán gazdáik csillagászati árakon árusítottak tovább. A Get Me In! oldalon például 15400 fontért, azaz mintegy öt és fél millió forintért válhatunk jegyet az eseményre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon