MENÜ
 • Könnyebb megtalálni az igazit a Tinder újításaival

  A társkereső alkalmazás legújabb frissítése jelentősen növeli a találatok számát és minőségét.

  Jó hír a Tinder használóinak: hamarosan megfordulhat a szerencséjük. A vállalat megváltoztatja az algoritmusát, amik jelentősen megnöveli a találatokat. A változások egy új alkalmazásfrissítésben kerülnek bemutatásra, amely új üzenetrendszert és profilfunkciókat is hoz.

  Ahogy a legtöbb társkereső applikáció, a Tinder is algoritmusokat használ annak meghatározására, hogy melyik felhasználók bukkannak fel az igazi keresése közben. A frissítés után több adatot vesznek majd figyelembe, amelyek alapján pontosabban célozhatják a felbukkanó ajánlatot. Az eredménytől azt várják, hogy több “pár” születik majd, illetve jobban illenek majd egymáshoz a párba álló felhasználók.

  tinder

  “Több adatjelet figyelünk és – a gép tanulása által – egyre okosabbak leszünk ezen adatok optimalizálásában, az egyén preferenciáit tekintve,” mondta a Tinder vezérigazgatója, Sean Rad. A vállalat nem árulta el, miként változik az algoritmus, azt azonban felfedték, hogy a felhasználók megadhatják majd az iskolájukat és a szakmájukat, amelyet a program a Facebookról szippant majd le.

  Az frissítésben átalakították az üzenetfelületet is. Míg az üzeneteknél eddig mindenkit láthattunk, akivel párba álltunk, az új képernyőn elválasztja a beszélgetéseket az új pároktól, akikkel még nem kezdeményeztünk csevegést.

  A legújabb frissítés a szupernyomulósoknak kifejlesztett szuperlájk nyomában érkezik, amely funkcióval különbséget tehetünk a normál jobbra húzások és az igazán kedvelt emberek között. A vállalat már azt is elárulta szerdán a blogján, hogy a szuperlájk “növelte a párok minőségét és a beszélgetések hosszát.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Álomszerű leánykérés az Álomutazón

  Bulvár
  dec. 27., csütörtök

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Bulvár
  dec. 20., csütörtök

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Bulvár
  dec. 14., péntek

  Televízió

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ajánló

  Felújítják az Álomutazót karácsonyra

  Ők A Dal 2019 indulói

  Világsztár dömpinggel kezd a STRAND Fesztivál!