MENÜ
 • Könnyebb megtalálni az igazit a Tinder újításaival

  A társkereső alkalmazás legújabb frissítése jelentősen növeli a találatok számát és minőségét.

  Jó hír a Tinder használóinak: hamarosan megfordulhat a szerencséjük. A vállalat megváltoztatja az algoritmusát, amik jelentősen megnöveli a találatokat. A változások egy új alkalmazásfrissítésben kerülnek bemutatásra, amely új üzenetrendszert és profilfunkciókat is hoz.

  Ahogy a legtöbb társkereső applikáció, a Tinder is algoritmusokat használ annak meghatározására, hogy melyik felhasználók bukkannak fel az igazi keresése közben. A frissítés után több adatot vesznek majd figyelembe, amelyek alapján pontosabban célozhatják a felbukkanó ajánlatot. Az eredménytől azt várják, hogy több “pár” születik majd, illetve jobban illenek majd egymáshoz a párba álló felhasználók.

  tinder

  “Több adatjelet figyelünk és – a gép tanulása által – egyre okosabbak leszünk ezen adatok optimalizálásában, az egyén preferenciáit tekintve,” mondta a Tinder vezérigazgatója, Sean Rad. A vállalat nem árulta el, miként változik az algoritmus, azt azonban felfedték, hogy a felhasználók megadhatják majd az iskolájukat és a szakmájukat, amelyet a program a Facebookról szippant majd le.

  Az frissítésben átalakították az üzenetfelületet is. Míg az üzeneteknél eddig mindenkit láthattunk, akivel párba álltunk, az új képernyőn elválasztja a beszélgetéseket az új pároktól, akikkel még nem kezdeményeztünk csevegést.

  A legújabb frissítés a szupernyomulósoknak kifejlesztett szuperlájk nyomában érkezik, amely funkcióval különbséget tehetünk a normál jobbra húzások és az igazán kedvelt emberek között. A vállalat már azt is elárulta szerdán a blogján, hogy a szuperlájk “növelte a párok minőségét és a beszélgetések hosszát.”

  Ajánló

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő

  Magyarországra látogat Flo Rida