MENÜ
 • Koncerttel és rengeteg hashtaggel nyitotta jótékonysági kampányát a chipsmárka

  Útjára indult a Lay’s Magyarország rendhagyó kampánya, amelynek a jókedv, a mosolygás és a hashtag-gyűjtés a lényege.

  Ráadásul a csipsz mókás csomagolásával bárki segíthet a közösségi média felületein – ha március közepéig összegyűlik 20.000 db #laysmosoly, akkor a márka 5 millió forinttal támogatja a gyerekek mindennapjait szebbé tevő Mosolyfestők Alapítványt.

  A belvárosi Extra nevű szórakozóhelyen gyűlt össze szerda este mindenki, aki jelenlétével és legalább egy #laysmosoly-al ellátott poszttal szerette volna támogatni a kezdeményezést, ezáltal pedig hozzájárulni az Alapítvány munkájához. Színészek, zenészek és a különböző közéleti személyiségek álltak be a Mosolykampány mögé, számos fotó is készült már rögtön az esemény elején – az biztos, hogy ennyi sztárt még sosem láttunk úgy, hogy csak a fél arca látszik, de szemmel láthatóan mindenki remekül érezte magát, különösen a Mary Popkids koncertje alatt.

  Az este házigazdájaként a vendégeket Istenes Bence köszöntötte, aki egyébként a teljes kampány arca is, a következő hónapokban találkozhatunk vele a Lay’s tévéreklámban, online csatornákon, de hamarosan még outdoor-felületeken is.

  A Lay’s-t forgalmazó Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. képviseletében Buzder-Lantos Nikoletta marketingigazgató elmondta: „Szerettünk volna egy olyan kampányt felépíteni, ami túlmutat a szokásos szempontokon és tényleg képes lehet a borús téli napokon mosolyt csalni az emberek arcára. Nagyon örülünk, hogy ennyien úgy érezték, szívesen segítenek nekünk és persze az Alapítványnak. Bízunk benne, hogy összejön a húszezer hashtagelt fotó, mert fontosnak tartjuk azt, amivel a Mosolyfestők foglalkoznak, ezért is döntöttünk úgy, hogy őket vonjuk be a kezdeményezésbe.”

  A Mosolyfestők egy olyan karitatív szervezet, akik önkéntes alapon varázsolják barátságosabbá – főként gyermekek számára fenntartott – intézmények falait. Az elmúlt években már több mint 500 nm-nyi felületetdekoráltak iskolákban, óvodákban, vagy például kórházakban. Munkájuk során nagy örömmel vonnak be dolgozókat, helyi lakosokat, sőt, általában az érintett gyerekek is nagy lelkesedéssel segítenek. Saját bevallásuk szerint is komoly mérföldkőhöz érkeztek akkor, amikor a Lay’s megkereste őket, hiszen ez mind az ismertségüket, mind az anyagi lehetőségeiket tekintve hatalmas lépés. Sikeres kampány esetén tehát még több gyermek arcára tudnak majd mosolyt festeni, így ők is nagyon szurkolnak, hogy még több fotó készüljön a Lay’s zacskókkal és senki ne felejtse el a hashtaget odaírni.

  A Lay’s rendezvényén számos híresség buzdította az embereket, hogy a #laysmosoly hashtaggel támogassák a Mosolyfestők Alapítványt. Puskás Peti különösen szívügyének tekinti a kezdeményezést.

  “A Mosolyfestők Alapítvánnyal már festettem együtt régebben. Gyerekekkel, egy közösségi megmozdulás keretein belül tettük szebbé Zugló egyik utcáját. Nagyon örülök, hogy nekik lehet most segíteni a Lay’s új  kampányával, mert jó helyre megy a pénz, és ráadásul még több embert ösztönöz arra, hogy többet mosolyogjon ezekben a szürke hétköznapokban” – mondta Peti, akinek x-faktoros kollégája, Istenes Bence is a kampány mellé állt.

  “Az a lényeg, hogy minél több ember arcára mosolyt csaljunk és elárasszuk mosoly képekkel a közösségi médiát” – tette hozzá Bence.

  A rendezvényen ott volt Szabó Zsófi is, aki a jótékonyság mellett szintén a mosoly erejét emelte ki a kampány fontosságában.

  “Jó dolognak tartom, hogy a mosoly erejével van lehetőség segíteni, s örülök, hogy jobb kedvre tudjuk deríteni így az embereket. Ugyanakkor szerintem vállalni kell azt is, ha az ember nem mosolyog, és ezáltal az igazi mosolygás hitelesebb lesz. Az a pozitív energia ami sokszor árad belőlem, annak is köszönhető, hogy a rosszból is tudok meríteni” – mondta Zsófi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon