MENÜ
 • Költözik Lennon gyilkosa

  A rendőrség titkolózik

  1980. december nyolcadikán éjjel Mark Chapman öt lövéssel kioltotta John Lennon, a Beatles tagjának életét. A férfi a gyilkosságért életfogytig tartó börtönbüntetést kapott. Idejét a New York állam béli Attica elnevezésű javítóintézetben kezdte meg és az elmúlt harminc évben minden napját ez épület falai között töltötte. A rendőrség most azonban elvitette Chapmant.

  A hatóságok azonban nem kívánják részletesen indokolni, pontosan mi juttatta őket arra a döntésre, hogy több évtized után átszállítsák a gyilkost valahova máshova. Azt sem tudni, vajon Mark az élete hátralévő részében már véglegesen itt fog-e maradni. Ő maga személy szerint szeretne kijutni, már többször is fellebbezett a bíróságon ügyében. Szerencsére a bírók azonban hajthatatlanok.

  Az eddigi hat alkalomból mindig elutasították kérelmét. John Lennon özvegye, Yoko Ono személyesen is tiltakozott minden alkalommal a férfi kísérlete ellen. Úgy érzi, és talán teljesen jogosan, hogy ha Chapman egyszer kiszabadulna, az komoly fenyegetést jelentene rá és egész családjára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon