MENÜ
 • Kocsmában felejtette lányát a miniszterelnök

  A politikus élete nem könnyű. Akkor meg különösen nem, ha egy egész országot kell vezetnie. Sok a gond, folyamatosan vitatkozni, érvelni kell és mellette még a családra is tudni kell időt fordítani.

  A politikus élete nem könnyű. Akkor meg különösen nem, ha egy egész országot kell vezetnie. Sok a gond, folyamatosan vitatkozni, érvelni kell és mellette még a családra is tudni kell időt fordítani. Nagy-Britannia miniszterelnökének lenni pedig különösen nem könnyű, ezt maga David Cameron is tudja, aki nem mellékesen most éppen ebben a pozícióban van. A munka mellett a családra is tudni kell időt fordítani, ami nem mindig megy és adandó alkalommal baleset is előfordulhat. Például az, hogy ott felejti a lányát valahol.

  A nyolc esztendős kislány, Nancy csak kiment mosdóba tizenöt percre és amikor visszatért, azt vette észre, hogy szülei már nincsenek az étteremben. A legkínosabb az egészben az, hogy szerető szülei csak akkor vették észre, hogy egy családtaggal kevesebben értek haza, mint induláskor, amikor már visszaértek a lakásba. A kijózanító pillanat után azonnal autóba pattantak és visszaszáguldottak a pubba.

  Szerencsére kislányuknak semmi baja nem esett, a hely személyzete nyugtatgatta és óvta, illetve telefonon felhívták a szülőket is, hogy nem kell aggódni. A baleset úgy történhetett, hogy az ebédet követően, amelyet másik két családdal töltöttek el, a Miniszterelnök testőreivel egy autóba szállt, míg felesége egy másikba. Nyilván mindketten azt hitték, hogy Nancy a másikkal van.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon