MENÜ
 • Knife Party a VOLT-on

  Garantáltan hatalmas buli várható az ausztrál páros koncertjén!

  A Pendulum zenekar egykori tagjai Rob Swire és Gareth McGrillen electro house projektje a Knife Party nevű formáció. Eddig két nagy sikerű EP-jük jelent meg, a 100% No Modern Talking és a Rage Valley, de idén tavaszra várható harmadik nagy dobásuk. Számos remixet készítettek, közös számokat Skrillex-szel, Kill the Noise-zal és Steve Aokival, valamint őrületes fény- és látványtechnikával felturbózott produkciójukkal felléptek már a legnagyobb nemzetközi fesztiválokon.

  Swire és McGrillen a 2010-es Immersion turné alatt döntött úgy, hogy nem hagyja veszni azokat az ötleteit, amelyek tökéletesen megférnek az electro house, a drumstep és a dubstep világában, viszont a Pendulum univerzumán kívül esnek. Ezért létrehozták a Knife Partyt, és 2011 augusztusában mutatkoztak be ezzel a produkcióval az ibizai Space klubban, a BBC Radio 1 által szervezett Come Together programon.

  Az év végén a Swedish House Mafiával közös Antidote-tal jelentkeztek, amely nemcsak a legtöbb európai ország slágerlistájának élmezőnyébe tört be, hanem az Egyesült Államokban is nagy siker lett, így a Kinfe Party bemutatkozó EP-je, az Antidote-tal nagyjából egy időben megjelent 100% No Modern Talking sem kapott kisebb figyelmet. Második megjelenésük a 2012 májusában berobbant Rage Valley volt, de idén újabb nagy dobásra készülnek egy újabb EP-vel.

  Legismertebb számaik: Interupt, Destroy Them With Lazers, Internet Friends, Sleaze, Centipede, Zoology, Antidote, Bonfire.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon