MENÜ
 • Klippremier – Tóth Gabi: Hív az élet

  Új korszak kezdődött Tóth Gabi életében - itt az új dal!

  Alapos átváltozáson esett át az utóbbi hónapokban az énekesnő, aki legújabb dalának klipjében mutatja meg, hogy egy felnőtt, önbizalommal teli nővé vált – akit hív az élet.

  Gabi fehér porcelánszoborként kezdi átalakulását a videóban, akit gondos kezek vesznek ápolásba, hogy a szobor életre kelhessen, lábainál pedig egy festő komponálja meg Gabi utolsó vonalait, hogy a vadóc énekesnő végleg lábra álljon és vörös démonként forgassa fel a világot – és a zenei életet.

  A szemet gyönyörködtető, minimalista videóban, melyet Indián rendezett, tiszta az üzenet, csak úgy mint a dalban – az embernek mernie kell élni, még ha darabokból kell is felépítenie saját magát.

  Tóth kisasszony nem hazudtolta meg magát. Nem csak azt emelhetjük ki, hogy átváltozása által dögösebb lett mint valaha – újra Magyarország popdívájává lépve elő – de maga a dal is egy olyan esszenciát hoz be a magyar zenei életbe, melyet csak egy ilyen energiákkal teli személyiség és hang biztosíthat, mint Gabié.

  A klip Gabi vörösruhás alakításával mellesleg a kultúrtörténetben is beírta magát, hiszen a piros ruhás nő alakja már sok fontos alkotásban játszott ikonikus és legendás szerepet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon