MENÜ
 • Klippremier: Rihanna – Where Have You Been

  A nő, akit kidob magából a mocsár

  Mint azt már előzőleg láthatták a rajongók a kulisszák mögötti videóban, Rihanna ezúttal visszatér a természethez. Mi több, a barbadosi származású énekesnő egy törzshöz is csatlakozott legújabb klipjében, mely most debütált teljes hosszúságában. Mármint a klip, nem a törzs.

  Rihanna legújabb videójában megmutatja, hogy sem egy perzselő sivatagi hőség, sem egy óriási, nyirkos mocsárvidék nem tudja megállítani a táncolásban. A videó kezdetén a vadász-énekesnő kiemelkedik a lápból, mint egy vad és veszélyes aligátor. Majd sziklák között táncolva láthatjuk egy törzs tagjaként, miközben arca egy részét fátyol fedi. Aztán megváltozik a hangulat: Rihanna óriási, göndör hajjal kerül elő, zebrabőrbe burkolózva, hogy egy csapatnyi táncossal ropja tovább.

  A befejezésre a szépség többkarú formát ölt magára, mint egy hindu istennő, miközben a törzsi sámán, és Rihannák sokasága kavarog a képernyőn.

  A Dave Meyer rendezte videó végén az énekesnő egy teljes transzformáción megy keresztül. Végül teljesen elégedetten visszatér a mocsárba, hogy alámerüljön a habokba, miközben izmos férfiak társulata vonaglik körülötte. Élvezzétek!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon