MENÜ
 • Klippremier: Pixie Lott – Kiss The Stars

  Megjelent a várva-várt új videó Pixie Lott-tól, Kiss The Stars címmel. Pixie új videójában nem csak rengeteg táncol, de rengeteg inspirációt is kölcsönöz a legnagyobb énekesnőktől - és egy ukrán politikustól.
  A Young Foolish Happy című album harmadik kislemeze, a Kiss The Stars olyan videóval ajándékozta meg a rajongókat és a közönséget, amitől sajnos nem igen lehetünk elájulva. Az énekesnő közepesen jó dala kislemezként a hónap végén kerül a boltokba, a videó viszont már ma megjelent a hivatalos Vevo csatornán. Nos, bárki aki valami különlegeset várt: mondjon le reményeiről.

  A valószínűleg rettentő alacsony költségvetésből létrehozott klip egyik érdekessége az, hogy olyan, mintha 2000 környékén forgatták volna, az akkori számítógépes technikákkal. A szomorú az egészben az, hogy ez nem direkt van így. Az űrben játszódó videó néhány minőségibb részlete Katy Perry E.T.j-ét juttathatja eszünkbe, az alacsonyabb színvonalon mozgó többi jelenet pedig jó néhány más énekesnő korábbi munkásságát.

  A videót nézve leginkább Kylie Minogue neve jutott eszünkbe, a Your Disco Needs You tánckarával, a Love At First Sight megoldásaival és az In Your Eyes látványvilágával. Bár a styling amúgy dicsérhető, ahogy Pixie bájos mosolya is, két hajviseletre azért felhívnánk a figyelmet: a nagy lófarok 1991-ben Madonna ismérve volt a Blond Ambition turné alatt, de ami igazán meglepő, az a kalácsfrizura, mely Timosenkót, Ukrajna volt miniszterlenöknőjét juttatta eszünkbe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon