MENÜ
 • Klippremier: Pink – Try

  Végre megérkezett Pink új videóklipje a The Truth About Love című albumról. Leesett az állunk!

  Az énekesnő jó szokásához híven újra egy lassú dalt választott második kislemezként új, fantasztikus albumáról, a The Truth About Love-ról, melyet mi is az egekbe magasztaltunk.

  A Try című szerzemény nem hozakodik elő új, forradalmi témával, egyszerűen arról szól, hogy bizony néha fáj, bizony néha összeomlanak a dolgok, a szerelmek pedig végesek, sőt fájóak, de mégis mindig fel kell állnunk és próbálkoznunk, próbálkoznunk, próbálkoznunk. A megkapó refrén és a zongoraszóval kísért zene keveredése a nyers gitárokkal mégis éppen olyan különlegessé teszik a szerzeményt, hogy az sikerre legyen ítélve.

  Ilyen klippel pedig sikeres is lesz. Bár kicsit titokban már eldöntöttünk, hogy az idei év klipje Aguilera Your Body című férfigyilkolós horrorja lesz, de Pink új kisfilmjét megnézve felfordult a világ.

  Az énekesnő egy igencsak szálkásra gyúrt férfivel harcol a klip folyamán, pont úgy, ahogy a szerelmesek szoktak, egyszerre ölelve és egyszerre eltaszítva egymást, egy modern táncmozgás keretein belül. Az egymáson ejtett sebeket a sivatagi környezethez és a kihalt lakáshoz tökéletes illő színes porok jelzik, igaz, ez egy olyan alkotás lett, ahol a legkevésbé a stílus és a színek pompája számít.

  Pink nem csak arcán és szavain keresztül mutatja be, hogy milyen szenvedésekkel járhat egy szerelem, de a különleges, akrobatikus tánccal is, melynek minden mozdulata tele van fájdalommal, vággyal és olyan heves érzelmekkel, amiket talán egy énekesnő sem tud olyan jól kifejezni, mint Alicia Moore kisasszony.

  1989-ben Madonna Like a Prayer albumáról írta azt a Rolling Stone magazion, miszerint a pop végre találkozott a művészettel és a kettő egybeforrt. Nos, ez újra megismétlődött Pink esetében, aki a modern művészet egy szeletének felhasználásával hazavágta az összes popdívát, aki eddig cicikkel és popóval foglalkozott.

  Éljenek az érzelmek, éljen a kitartás és éljen Pink!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon