MENÜ
 • Klippremier – Pink: Just Give Me A Reason

  Pink új albumáról már zengtünk ódákat és nem kevés dicséret érte új dalát is, melyhez most megérkezett a videó, ami viszont annyira nem verte ki a biztosítékot...

  Az énekesnő harmadik kislemeze a The Truth About Love című nagylemezéről félig-meddig futurisztikusra, félig-meddig pedig inkább vintage-re sikeredett, köszönhetően az álombeli jeleneteknek – helyesebben szólva díszletnek – illetve a fun. frontemberével felvett közös dalolásnak. Nate Ruess bár hangjával sokat dob a slágernek ígérkező balladán, úgy néz ki az eltöltött egy év a showbizniszben nem igazán tanította meg arra, hogyan ne legyen mesterkélt egy sima énekelj-a-kamera-előtt jelenetben. Megjegyzendő, hogy itt Pink sem élete alakítását viszi végbe, azt pedig végképp nem értjük, hogy miért öltöztették egy kismama és kislány különös kombójának.

  Az álombeli jelenetek különlegességét a díszlet biztosítja, mely egy vízen lebegő ágyból és televízióból (otthon ne próbáljátok ki!) és a háttérben lévő sok-sok pislákoló fényből áll, no meg néha egy világító szemű maciról, amit nem lehet hova tenni, megölelni biztos nem ölelnénk meg. A videó nagy része itt játszódik, a fáma szerint Pink vergődését láthatjuk, ahogy álmai ellen küzd, néha meg nagyokat csókolózik férjével, majd a vízben is megmártóznak, végre egy értelmes metaforát begyömöszölve az ördögi maci mellé.

  Bár a dal üzenetével szép összefüggésben vannak a filmkockák, a végeredmény mégis olyannyira mesterkélt és műanyag lett – a sötétségről már nem is beszélve – hogy a régi megasztáros sémát használva azt kell mondanunk: “Ez nem jött át!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon