MENÜ
 • Klippremier – Marina And The Diamonds

  A Dr Luke-kal - Britney kedvenc producerével - felvett Power And Control kétség kívül az új korong egyik legerősebb dala, melyet Marina így gyorsan ki is választott második kislemeznek. Bár a dal egyszerű pop-ütemekre épít, a dalszöveg és Marina hangja, továbbá a belőle áradó kreativitás mégis komollyá teszik még az egyszerű ritmusokat is.

  Mivel a dalszöveg nem éppen a legvidámabbak egyike, így a klip sem lett tele színekkel és nagy, megmosolyogtató jelenetekkel. Az indie-énekesnő valószínűleg ugyanabban a kúriában vette fel a videó jeleneteit, mint előző, Primadonna című klipjét, csupán a szobákból most kiűztek minden bútort és színt, hideg kietlenséget teremtve, melyet az énekesnő rideg szépsége, szomorú tekintete és fekete ruhái sem dobnak fel.

  Bár Marinát először láthatjuk közelebbi interaktivitásban férfivel, a nagy popjelenetek itt elmaradnak. Az eltávolodásról szóló dal videója telis-tele van olyan megmagyarázhatatlan jelenetekkel, melyek valahol a bút, valahol pedig az irányítást és kontrollt szimnbolizáják egy el-elkallódó kapcsolatban.

  Míg a klipet gyönyörűsége és komor komolysága miatt kell megnézni, a dalt leginkább azért illik meghallgatni, mert itt az igazi példa arra, hogy bizony a pop is lehet komoly és erőteljes. Tíz csillagból tíz.

  Az Electra Heart című album kritikáját itt olvashatod el!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon