MENÜ
 • Klippremier – Lana Del Rey – Ride

  A kislemez után itt is van Lana Del Rey új videóklipje.

  Az énekesnő hamarosan megjelenő Born To Die – The Paradise Edition című albumához kiadott első kislemez, a Ride nem hozott óriási sikereket és sajnos el kell mondanunk, hogy a videoklippel sem nagyon fog.

  Del Rey a Ride klipjének megírásához eddigi legjobb kisfilmjét,a National Anthemet vette alapul – semmit és mégis sokatmondó vágóképek, keretet képző monológok a dal előtt és után és egy folyamatosan fenntartott feszültség, hogy mi is fog történni azzal a lánnyal, akinek a bőrébe éppen belebújt. A probléma csupán ott kezdődik, hogy túl kevés idő telt el a National Anthem óta.

  A Ride klipjében Lana egy szabadságra vágyó és szabadságban élő lányt alakít, aki a legfurcsább és legkülönbözőbb furcsa figurákkal köti össze az életét, hogy meglelje a boldogságot, amit annyira keres. A hatvanas-hetvenes években visszanyúló videó képileg csodálatosan dolgozza fel a motorosok vad világát és az Államok sötétebb oldalát, ahol egy fiatal nőnek bizony néha nincsen otthona és éppen emiatt játszi könnyedséggel szeret bele bármelyik autósba, aki felveszi a bolt mellett ácsorogva.

  Bár Del Rey alakítása újra fenomenális és tíz percen keresztül borzongunk meg, akárhányszor pisztoly kerül a kezébe, sajnos az alma ebben az esetben mégis messze esett a fájától és nyoma sincs annak az erős összességnek, melyet a National Anthem esetén tapasztalhattunk. Ennek oka könnyen lehetnek a túlzó mellényúlások, melyek miatt néhány jelent már-már paródiába csap át. Csak egy erős példa erre például az indiántollak díszítése, melyek Lana túlzott amerikamániáját már egy nem jó irányba viszik el.

  Ami dícséretet érdemel, az leginkább a dal után következő néhány perc. Na, az tényleg jó.

  Kettős érzelmeket ébreszt bennünk a Ride. Egyrészt örülünk, hogy a popzene még egy ilyen típusú, művészi klippel gazdagodott, másrészt viszont sajnáljuk, hogy Del Rey “új” albuma promócióját egyelőre nem viszi túl erősen…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon