MENÜ
 • Klippremier: Kylie Minogue – Timebomb

  Még mindig a csúcson

  A negyvenhárom éves ausztrál énekesnő igazán a csúcson. Múlt héten még a franciaországi Cannesban reklámozta legújabb filmjét, a Holy Motorst, most pedig kijött legújabb klipje, a Timebomb. Az ugyanerre a címre hallgató kislemezre jellemző az elektro-popos vonal. A klipet a londoni Sohoban forgatták, igazi sikátoros környezetben, amelyben nemcsak a díva hol erőszakos és pasikat lökdös, hol pedig előbújik belőle az igazi partycica.

  A dal jól kihozza lágy hangját, míg a klip eseményei meglepő módon finom nőiességét. Kylie egyszerűen mindenhogy jól mutat. Akkor is, amikor egy falnak dőlve táncol és szuggesztívan a kamerába néz és akkor is, amikor egy Porsche kabriót vezet, vagy éppen egy tömeg közepén táncol a diszkóban.

  A csaj végig nagyon laza, amit jól szimbolizál a bőrkabát, amin hátul egy óriási béke jel, elől pedig egy bíborvörös szív alakú minta is csak fokoz. Egy dolog tud zavaró lenni, mégpedig az, hogy az egyébként teljesen jól táncolható zenét a klipben alkalmanként megszakítják csöndek, apróbb, inkább filmbe illő jelenetek. De minden részletet nem szeretnék lelőni, nézzétek meg a klipet és döntsétek el Ti, tetszik-e, vagy sem!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon