MENÜ
 • Klippremier – Christina Aguilera, a gyilkológép

  A napokban kijött Christina Aguilera nagy visszatérő videója, amiről nem hallottunk sok jót. Megnéztük hát mi is, hogy jól megkritizáljuk!

  És nem nagyon akar sikerülni. Ugyanis ez egy fenomenális videó.

  Christina Aguilera egy jó adag hallgatás után tér vissza a zenei életbe. Az aranytorkú énekesnő az elmúlt néhány esztendőben alakított egy közepeset a Börleszkben, elesett néhány színpadon, felszedett néhány kilót aztán az amerikai The Voice mestere lett, visszaszerezve az emberek szeretetét. Most pedig elérkezett az idő, hogy új lemezével visszahódítsa a zenei világot, mely jó néhány éven át tisztelgett előtte.

  Christinának nincs könnyű dolga. Az első millenniumi években nem volt nehéz kitűnnie a szakmában, hiszen mellette csak Britney és Madonna mutogatta konstans módon magát, plusz a képbe be-bejött néha még Kylie is, na meg akkor kezdte el bontogatni a szárnyait Pink, de ő akkor még teljesen más ideában volt terelgetve a mainstream úton. Így hát elég volt néhány földrengős risza, hd-minőségű dekoltázs és Aguilera sikert sikerre halmozott, persze nála plusz értéknek számított a hangja, ami valóban egyedi a piacon.

  Most nem lesz ilyen könnyű. Itt a képben a slágereket tojó Rihanna, Pink is kikupálódott, Lady Gaga valóban szörnyetegként viselkedő kommandót gyűjtött maga köré, Kesha pedig néhány húzónyi vodkával képes meghódítani a fél világot, Lana Del Rey-t nem is számítva, aki a hatvanas évekbe kapaszkodva énekel kegyetlen mélységekről. Bele kell hát adni apait anyait.

  Aguilera pedig meg is teszi. Új videójában bár legszívesebben sikoltoznánk a túljátszott mimikák miatt, melyek magyarázatot adnak a Börleszk szomorú sorsára, de szerencsére körülbelül ennyi az összes kivetnivalónk az egész öt percben. A sokak által soknak titulált stíluskavalkád néha valóban azt mutatja, hogy a stylist szabadságra ment és van néhány ruhadarab, ami nem a legszerencsésebb az új testalkattal, de ettől függetlenül ebbe a színvilágba, sőt, ebbe a világba, amit a rendező kreált Aguilera köré ez a sok éppen tökéletes.

  A történet nem a legegyedibb – domináns lány fiúkat öl – és a dal mondanivalójához természetesen abszolút semmi köze, de valahogy mégis jó Christinát látni egy férfigyilkos szerepében, ahogy baseball-ütővel veri szét a szerencsétlen hím fejét. Kijelenthetjük. Visszatért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon