MENÜ
 • Klippremier: Chery Cole: Call My Name

  Megannyi várakozás és cikk után végre megérkezett Cheryl Cole legújabb klipje, melyben az énekesnő megpróbálja nagyon odatenni magát. So-so sikerül is.

  Nem ájultunk el Cheryl Cole legújabb videójától, melyben a legszínesebb cuccokban próbálja eladni legújabb kislemezét a csodaszép brit énekesnő. Cole nem bízta a szerencsére új albuma sikerét: látva Rihanna óriási sikereit a We Found Love dallal, ő is elkészíttetett egy nótát Calvin Harissel, aki ugyancsak nem kockáztatot: már-már újra felhasználta Rihanna gigaslágerének zenei alapját. De hát magunktól lopni nem plágium, nem?

  Mindenesetre a dal jó, ahogy a videóklip is szépre sikerült. Szép vágóképek, élvezetes tánc, gigantikus frizura és elképesztő ruhadarabok. Bár a videóklipje eleje meghökkentően hatásos a szétszabdalt zenével és a Sade-idézettel, sajnos ez a kreativitás az első perc után el is párolog és a kisfilmből nem marad más, mint óriási táncjelenet, amiben néha láthatjuk Cole lenyűgöző arcát egy-két lelassított snitten.

   

  Kedves az egész mű, nekünk csupán egy dolog hiányzik: Cole maga. Az a kifinomultan elegáns, Audrey Hepburn féle szépség, aki lágy zenével és komor eleganciával tűnt ki a tömegből, egyfajta nemes popsztárként. Néha azért itt is felbukkan: lila fényben, szorosan összefogott hajjal néz a tükörbe. Kár, hogy a videó maradék jeleneteiben Cole már nem több semmivel bármelyik popsztárnál…

  Nyári slágernek ettől függetlenül tökéletes lesz. Az új lemezt pedig töretlenül várjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon