MENÜ
 • Kiváló katona a herceg

  Harry az életére törő fenyegetések ellenére is a helyén van, szolgálja hazáját.

  Az angol királyi család ifjú tagja számára sűrűek voltak az elmúlt hónapok. Először pucér képeit töltötte fel valaki gátlástalanul az internetre, aztán jött a hír, hogy egy négy hónapos misszió keretében Afganisztánba rendelik csapatát. Ez természetesen azonnal eljutott a tálibok fülébe is, akik a média előtt sem titkolták, hogy céljuk a herceg elrablása, vagy meggyilkolása. Nem is sokáig tétlenkedtek az iszlám fundamentalisták, pár héttel később már arról szóltak a hírek, hogy egyik támadásuk szándékosan a herceg elkapására irányult – szerencsére sikertelenül. A herceg azóta is köszöni szépen, jól van.

  Harry, aki egy Apache típusú helikopter pilótájaként vesz részt a kiküldetésben és elmondhatjuk, hogy már most büszke lehet magára, hiszen az életére törő fenyegetések ellenére is a helyén van, szolgálja hazáját. Katona társai is elégedettek teljesítményével, bíznak a hadseregben csak Wales Kapitányként emlegetett fiúban.

  Bizonyára nagymamája, II. Erzsébet királynő is büszke unokájára, aki tisztában van azzal, hogy amit Afganisztánban véghez visz a legkevésbé sem játék és van kellő bátorsága ahhoz, hogy a frontvonalban küzdjön, társaival vállvetve.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon