MENÜ
 • Kitiltaná az autista kisfiút egy amerikai város polgármestere

  Egy amerikai család nem mindennapi ultimátumot kapott: vagy feladják autista kisfiuk terápiás háziállatait, vagy távozniuk kell a városból.

  A hároméves J. J. Hart súlyosan autista, szüleivel alig képes kommunikálni, az egyetlen dolog, ami láthatóan jó kedvre deríti, ha háziállatként tartott csirkéikkel játszhat. Azonban egy rendelet miatt, most elveszítheti az állatokat. A floridai Debary vezetőségi tanácsa ugyanis kijelentette, városukban megtiltják a lakóknak a baromfitartást, ha ezzel valakinek problémája van, elköltözhet más városba.

  kisfiu

  A kisfiú szüleit összetörte a hír, hiszen elmondásuk szerint, mióta a csirkék beköltöztek az otthonukba, gyerekük látványos fejlődésen ment keresztül. “Sokkal jobban kommunikál, mint az előtt, sokat nevet, sőt sikerült óvodába is adnunk – nyilatkozta az anya.

  A tanács elnöke kifejezte sajnálatát a család iránt, azonban tartja magát a döntéshez. Állítja, hogy a városba egyszerűen nem illenek a baromfik. A kisfiú szülei azonban elhatározták harcolni fognak és ügyvédet fogadtak, hogy megtámadják a polgármesteri döntést.

  (Forrás/kép: Dailymai

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon