MENÜ
 • Kitakarított a betörő

  Az amerikai South Bend városában különös eset történt. Egy zavart férfi miután betört egy nő házába, hogy vacsorát főzzön, kárpótlásul kitakarította a lakást maga után.

  Az Indiana állambeli, középkorú nő éppen bingózni ment fiával, amikor a bizarr esemény lezajlott. Mire hazaért, legnagyobb döbbenetére nyitva találta a bejárati ajtót. Képzeljük, milyen fejet vághatott, amikor észrevette, hogy valaki megitta a narancslevet a hűtőből, és hagymás csirkét főzött magának a konyhájában. Ami azonban még ennél is meglepőbb lehetett: összehajtogatta a kimosott ruháit, és felporszívózta a padlót az egész házban.

  A helyszínelő rendőrök szerint a férfi kifejezetten jó szakács volt. Ezt állítólag az illatokból és a maradékból állapították meg – írja a Huffington Post internetes magazin. Sajnos mégsem értékelték “jótettét”, a bünti így is járt a betörésért. A 46 éves Keith Davis-t letartóztatták, 5 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg nála, és elmeorvosi vizsgálatot kezdeményeztek.

  Davis egyébként a rendőrök kiérkezésekor nem akarta elhagyni a lakást, és meglehetősen zavarodottnak tűnt. Először azt állította, hogy egy koreai nő engedte be, majd azt próbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy ő itt él. Aztán az országnak tett korábbi szolgálatáról beszélt nekik, de a rendőrök nem tudták kihámozni, mit akar mondani pontosan.

  Mivel a nő, akinek elfoglalta a lakását, úgy emlékezett, hogy a férfi a környéken lakik, a hatóságok megpróbálták kideríteni a lakcímét, de nem sikerült beazonosítaniuk.

  -Mosaic

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon