MENÜ
 • Kiszivárgott Gaga Artpopja

  Gaga albuma több mint egy héttel a hivatalos megjelenés előtt leakelődött, mely ronthat az eladásokon.

   

  Az énekesnő nem igazán boldog napra ébredhetett, hiszen a sokak által olyannyira várt új albuma, az Artpop kilenc nappal hivatalos megjelenése előtt felkerült az internetre.

  Bár felháborodása nem mindenképpen lehet jogos, Gaga albuma ugyanis Japánban már tegnap megjelent, szokatlanul korábban a többi országhoz képest, a rajongók pedig gyorsan felpakolták az internetre a dalokat. Az énekesnő várhatóan rekordot dönt az idén az Artpoppal, elemezők szerint körülbelül 375 ezer példány fog fogyni a korongból az első héten, ám ez még így is messze marad a Born This Way 1,1 milliós első heti példányszámától.

  131103_ladygaga

  Bár a Gaga-fanok eddig támadták a nézetet, miszerint Gaga azért tudott ilyen példányszámban eladni a később bukásra ítélt Born This Way-ből, mert azt a rossz kritikák után 99 centért árusította, most mégis ez az adat lett a legjobb magyarázat az Artpop várhatóan alacsonyabb számaira. Ettől függetlenül várhatóan idén még így is Gaga lesz a legeredményesebb előadó, még ha az Applause nem érte el a várt sikereket, és az új kislemez, a Venus sem izgatta fel túlságosan a kedélyeket.

  A korong kiszivárgása biztosan nem fog jót tenni az eladásnak, holott azzal még a legelvakultabb rajongók is tisztában vannak, hogy ez az album, amivel Gaga bizonyíthatja a köré épített ikonikus mivoltját.

  Pedig az énekesnő közben mindent megtesz – mellbimbót is mutatott már ennél az éránál, egy ruhájára pedig már tényleg nem találtunk magyarázatot.

  Forrás: HitsDailyDouble

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon