MENÜ
 • Kiss Ramóna New Yorkba költözne

  Elvarázsolta a Broadway mesés világa a fiatal színésznőt. Elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer Amerikában telepedik le.

  A barátok közt Zsófija hosszú és élményekben gazdag nyaraláson van túl. Szerelmével, a pókerbajnok Tóth Richárdhoz együtt utazták be Amerikát, aki a versenyzés mellett arra is szakított időt, hogy megmutassa a színésznőnek az álmok országának legszebb városait és nevezetességeit.

  “Először Las Vegasba érkeztünk – mesélte Ramóna. – Bár sokszor láttam már tévében a fények városát, mégis leesett az állam már a repülőből kilépve. Még a reptéren is félkarú rablók állnak. Aki játszani jön ide, márpedig a turisták 99 százaléka ezzel a céllal érkezik, az már ott elkezdheti a pénzdobálást. Elképesztő! Amikor Ricsi nem játszott, akkor elutaztunk a Grand Canyonhoz. Szavakba nem tudom önteni, milyen csodálatos volt élőben az a táj.”

  Természetesen a hazaérkezés előtt New Yorkot sem hagyhatták ki a programból. A “nagy alma” és a Broadway deszkái pedig nagy hatást gyakoroltak a lányra.

  “Megvoltak az úgynevezett „kötelező körök”, megnéztük a Szabadság szobrot és az Empire State Buildinget is. A legjobban mégis a Broadway és környéke tetszett. Elvarázsolt a színházak sokasága, a plakátok, a fények. Volt szerencsénk megnézni a Chicago című darabot is – lelkendezett a színésznő. – Ahogy ott álltam a színházak bejáratánál, azon gondolkodtam, hogy milyen fantasztikus élmény lenne egyszer ezeken a deszkákon szerepelni. A Broadway minden színész számára egy kultikus helyszín, itt fellépni a pálya csúcsát jelenti.”

  Ramóna eddig nem tapasztalt érzésekkel gazdagodott útja során. Bár imádja a családját, a barátait, és lokálpatriótának tartja magát, olyan jól érezte magát kit, hogy el tudná képzelni, hogy ott éljen.

  “Már az első lépéseknél olyan érzésem volt, mindig is New Yorkban laktam. Ha egyszer úgy hozza az élet, hogy valahova el kellene költöznöm, csak oda mennék.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon