MENÜ
 • Kiss Ramóna és a szexvideó

  Igazi meglepetés lehetett a nézők számára, mikor fény derült a sorozatbeli Zsófi és Miklós kapcsolatára: ugyanis egy szexvideó buktatta le őket.

  Kiss Ramóna kíváncsian várta, hogyan fog alakulni karakterének szexvideós története.

  “A forgatókönyvet mi sem ismerjük sokkal előtte. Ám abban biztos voltam, hogy egy ilyen szál nem marad elvarratlanul. De, amikor megtudtam, hogy milyen körülmények között bukik le Zsófi, magam is rácsodálkoztam a zseniális megoldásra”.

  Az ominózus jelenetre ugyanis egy prezentáció közepén került sor, ahol az előadás helyett a pikáns videó lepte meg a Mátyás király tér lakóit.

  Ennek kapcsán Ramóna is eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha, ő kerülne ilyen helyzetbe. Manapság úgy is sokat hallani arról, hogy egy-egy hírességről mobiltelefonnal készítettek kompromittáló videókat.

  “A legegyszerűbb, ha nem készítünk intim felvételeket” – mondta nevetve Ramóna, aki köztudottan óvja a magánéletét a nyilvánosságtól.

  Ettől függetlenül belevaló lánynak tartja magát, és Scarlett Johanson kapcsán – aki tükörben fotózta magát meztelenül – így reagált:

  “Az ő esetében egyáltalán nem tartom kínosnak a magáncélból készült aktképek nyilvánosságra kerülését, nincs mit szégyellnie, hiszen egy természetes szépségről beszélünk. Azt gondolom, ebben a helyzetben ki kell állni az emberek elé és egy néhány mondatos nyilatkozattal rövidre zárni a dolgot. Valahogy így: igen, ez én vagyok, nem ennek a fórumnak szántam, de véletlenül így történt”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon