MENÜ
 • Kiss Ádám tragédia után menekült a humorba

  Kiskorában Fábry Sándor szeretett volna lenni, ma viszont már örül, hogy Kiss Ádám lett belőle.

  Az ország egyik legnépszerűbb humoristájának életében azonban volt egy időszak, amikor a humor a menekülést jelentette számára. Szintén egyfajta menekülés miatt választotta a humoristaságot Kormos Anett, aki nem tagadja, hogy szorongó alkat.

   

  Burokban nőtt fel, édesapja hirtelen és váratlan halála után viszont egyik napról a másikra ő lett a férfi a családban, amit jó ideig nem is tudott feldolgozni. Kiss Ádám a Lakástalkshow ma esti adásában őszintén beszélt arról, hogyan dolgozta fel ő és családja a tragédiát.

  Óriási fordulat volt az életemben, nagyon sokáig magam alatt voltam. Hónapokba telt, mire elengedtem a miért-korszakomat, amikor állandóan azt kérdeztem, miért is történt velünk mindez, és rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább” – mondta a műsorvezető Lovász Lászlónak.

  Kiss Ádám később szinte belemenekült a humorba, mert ez volt az egyetlen dolog, ami boldoggá tette.

  Arra a fél órára megint egy felszabadult srác lehettem a színpadon, akinek semmi gondja-baja, csak mondja a magáét. Olyan volt, mint a kábítószer” – emlékezett vissza az előadó, akinek bár saját családja van, a mai napig nagyon szoros a kapcsolata édesanyjával és nővérével.

  Bár kiskorában Fábry Sándor szeretett volna lenni, Kiss Ádám a mai napig úgy gondolja, hogy a humor nem tanulható, legfeljebb fejleszthető: előadókészség, alázat, tehetség és egy kis extrovertáltság kell hozzá.

  Ádámmal ellentétben Kormos Anett nem humorista, hanem fodrász szeretett volna lenni gyerekkorában, míg végül ő is egyfajta menekülésként jelentkezett a pályáját elindító tehetségkutatóba.

  Akkor már négy éve otthon voltam a gyerekeimmel, és nagyon le voltam épülve szellemileg. Eredetileg nem volt arra igényem, hogy kiálljak a színpadra, de annyira ki voltam éhezve bármi másra, hogy elmentem egy tehetségkutatóba” – emlékezett vissza a kezdetekre a VIASAT3 műsorában.

  Anett azzal ugyan nem ért egyet, hogy ő lenne az egyetlen ismert női humorista az országban, de a férfiak túlsúlyát a szakmában azzal magyarázza, hogy a nőkkel szemben nem elvárás, hogy humorosak legyenek. Róla például írták már azt, hogy védjegye a mosolytalansága.

  Szorongó alkat vagyok, ez színpadon is látszik. Talán azért is, mert nincs annyi előadói eszközöm, mint a férfiaknak” – tette hozzá.

  Lakástalkshow – minden héten hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon