MENÜ
 • Kiskorút rontott meg az amerikai edzőnő

  Suni Faith Andersen, a 36 éves személyi edző, egy montanai kisvárosban dolgozott. Az akkor tizennégy éves áldozatával majdnem egy évig volt viszonya: büntetésül tizenöt évet is ülhet.
  Közel egy évig folytatott szexuális kapcsolatot a fiatalkorúval, büntetésül másfél évtizedet is ülhet. A fiú, akinek nevét elhallgatják a források, a személyi edzőként dolgozó Andersen kuncsaftja volt, kapcsolatuk pedig 2008-ban kezdődött. A vizsgálatok kiderítették, hogy az edzőnő teljes mértékben kihasználta a fiút, és gyakorilatilag annak akarata ellenére tartotta fenn vele a kapcsolatot.
  Érdekes módon, a most 16 éves fiú elmondása szerint, környezetükben mindenki tudott furcsa kapcsolatáról az edzőnővel. Szüleit leszámítva persze, akik valószínűleg rögtön sokkot kaptak volna ha fény derül a viszonyra. Akik azonban tudtak a “nyílt titokról”, közel sem ítélték el őt, sőt. Az iskolájában néhány lány például csak azért akart vele randizni, mert “tapasztalt”, a fiúk közt pedig az a hír járta, hogy mindent tud a szexről, és általában hozzá fordult mindenki a kérdéseivel.

  Az ügy tárgyalása során az is kiderült, hogy az Utah-ból származó Andersen valószínűleg korábbi lakhelyein is folytatott hasonló viszonyokat, és ezeket a kapcsolatokat felgöngyölítve újabb büntetésre is számíthat az ítélethirdetés után elájuló egykori edzőnő, akinek egyébként szabadulása után haláláig nyilvántartott szexuális bűnözőként kell leélnie az életét.

  Forrás: Thespectrum

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon