MENÜ
 • Kiskorúként változtatott nemet a fiú

  A leeds-i Jackie Green az egyetlen a világon, akin 18. születésnapja előtt végeztek nemátalakító műtétet.

  A fiú már 16 éves korában nővé változott, ugyanis annyira gyűlölte a testét, hogy többször is kárt tett magában. Jackie 11 évesen egy késsel próbált megszabadulni péniszétől, emellett pedig az iskolában is folyamatosana mosdóba kellett rejtőznie, mert gúnyolták, ütögették és rugdosták.

  “Hatévesen már azt kérte, operáltassuk át lánnyá, és az én ruháimban akart iskolába menni. Azt hittem, én csináltam valamit rosszul, ezért megtiltottam neki, hogy babákkal játsszon, de ezt vissza kellett vonnom” – emlékezett vissza Jackie anyja, Susie Green a kezdetekre.

  Jackie még fiú korában annyira rosszul viselte, amikor kamaszként mutálni kezdett a hangja, hogy az öngyilkosságot is megkísérelte, összesen ötször adagolta túl magát tablettákkal. Cselekedni kellett, és az amerikai Bostoni Gyermekkórház speciális programja rendezte a helyzetet, különböző hormontablettákat írtak fel Jackie-nek, melyek hatására nem kezdett el fiúvá pubertálódni.

  Ahogy domborodni kezdett a melle, megkezdték a nemváltó műtét előkészítését, amelyet a 16. születésnapján végeztek el egy thaiföldi klinikán. “Ez volt életem legboldogabb napja” – áradozott Jackie, akire kb. 10 millió forintot költött a családja. “Nem szülhetek gyereket, de adoptálhatok, ha erre vágyom” – mesélte az átoperált tinédzser, aki énekes-színésznő szeretne lenni. Jelenleg videokölcsönzőben dolgozik, és kezdő modellként szerepel egy fiataloknak szóló tévéműsorban. “Már barátom is volt, de nemrég szakítottunk” – újságolta Jackie, aki már négyévesen tudatában volt másságának.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon