MENÜ
 • Kishíján halálra szurkálta, mégis hozzámegy

  Annak ellenére, hogy majdnem meggyilkolta őt, Madelaine Moir azt állítja, szerelmes a pszichopata férfibe, és hozzámegy, amint szabadul a börtönből.

  A nem mindennapi páros korábban egy versenyen vett részt, melynek a tétje egy 25 ezer angol fontos – átszámítva kilencmillió forintos – álomesküvő volt, számolt be a Daily Mail.

  Ennek érdekében minél több pénzt kellett jótékony célra összegyűjteniük. A 37 éves nő és vele egyidős párja, Lee Rowlands keményen dolgozott, hogy összeszedjenek napi kétezer angol fontot, a férfi annyira hajtott a győzelemért, hogy napi húsz órában ezzel foglalkozott.

  Nem csoda, hogy bekattant: egy nap egyszer csak hallucinálni kezdett, hangokat hallott a fejében, majd felkapott két konyhakést, és elkezdte összeszurkálni a menyasszonyát. A halálra rémült nő megpróbált a földön összekuporodni, miközben az őrjöngő férfi egy csomó szúrt sebet ejtett a mellén, karján, kezén, és a térdén, majd abban a hitben, hogy megölte a nőt, kirohant az utcára.

  Rowlandsot 28 havi börtönbüntetésre ítélték, de félidőben valószínűleg elengedik. Kis híján halálra szurkált menyasszonya mindvégig kitartott mellette, és abban bízik, hogy ha párja szabadul, végre összeházasodnak. Moir szerint a férfi nem volt önmaga, amikor ezt tette, és ezerszer is megbánta a bűnét, ő pedig megbocsátott neki.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon