MENÜ
 • Kishíján belehalt a tetoválásba

  Az illegális tetoválás majdnem egy dél-karolinai nő életébe került. Leshannon McBeth karjára iszonyú kontármunkát végzett Jody Rector, akit természetesen az eset után letartóztattak.

  Leshannon McBeth-nek már volt néhány tetoválása, de szeretett volna még egyet halva született gyermekéről. Ezért ellátogatott unokatestvérének egyik barátjához, Jody Rectorhoz, aki azt állította, rendelkezik tetováló engedéllyel – írta a The Dreamin Demon magazin.

  Leshannon McBeth a felkarjára kérte a tetoválást, de a végeredmény csöppet sem olyan lett, mint azt eredetileg elképzelte, ezért megkérte a kontármunkát végző tetoválót alakítsa át úgy a rajzot, hogy legalább idősebbik fiára hasonlítson. A kísérlet másodszorra sem sikerült. Leginkább Max Fischer rajzfilmjeiből megismert Betty Boop karakterét juttatja eszünkbe.

  Jody Rectornak ezek után esze ágában sem volt visszafizetnie a 150 dollárt, amit kapott a tetkóért ráadásul később el is fertőződött a tetoválás, amely egyfolytában vérzett. Ha nem megy el az asszony az orvoshoz, és nem kap antibiotikumokat, meg is halhatott volna. A rendőrség a feljelentést követően azonnal letartóztatta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon