MENÜ
 • Kisfia lesz Peller Mariannak!

  A STORY4 Napi sztori című műsorának háziasszonya a napokban tudta meg, hogy kisfia lesz. Mariannt úton-útfélen megállítják, amióta kiderült, hogy babát vár.

  „Nem gondoltam volna, hogy ekkora szimpátiát vált majd ki az emberekből a terhességem, de nagyon boldog vagyok – mondja a műsorvezető. – Amióta ismét rendszeresen feltűnök a képernyőn, szinte naponta megállítanak az utcán. Gratulálnak, megkérdezik, hogy vagyunk, és gyakran érdeklődtek a baba neme felől is. Most már elárulhatom: kisfiunk lesz! Még nem döntöttük el, milyen keresztnevet adunk neki, öt-hat név között vacilálunk. Az is lehet, hogy ráhagyjuk a babára, hogy válassza ki ő. Azt mondják, amelyiknél rúg, az tetszik neki.”

  Mariann műsora, a Napi sztori hónapok óta kimagasló nézettséggel dübörög a STORY4-en.

  „Mivel a sztárok hétköznapjaival foglalkozunk, egy ilyen műsor házigazdájaként nem tehetem meg, hogy nem beszélek a magánéletemről. Azt hiszem, ez a minimum, amit visszaadhatok a nézőknek a sok-sok felém áradó szeretetből. Jó érzés látni, hogy a boldogságomban ennyien osztoznak. Soha ennyi emailt, gratuláló üzenetet nem kaptam televízióműsor után, mint mostanában. Ebben nyilvánvalóan az is szerepet játszik, hogy kismamaként vezetem a műsort – immáron a kisfiammal közösen.”

  A Napi sztori első kiadása minden hétköznap 19 órától látható a STORY4-en, majd további három időpontban ismétlik, a legfontosabb esti műsorok, illetve szupermozik reklámszüneteiben.
  A megújult sztárhíradó elkalauzol a celebvilág legaktuálisabb híreiben. A műsor stábja minden fontosabb eseményen ott van, riportereik pedig mindenről beszámolnak, ami a hazai, illetve nemzetközi hírességekkel történik – akár a színpadon, akár a kulisszák mögött.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon