MENÜ
 • Kis híján jegesmedve eledelévé vált

  A jegesmedvék bizony ijesztőek is tudnak lenni, nem ajánlott ujjat húzni velük. Nem sokon múlott, hogy ez a felbőszült nőstény példány végezzen a természetfotóssal, azonban szerencsére emberünk sértetlenül megúszta a hátborzongató találkozást.

  Gordon Buchanan Norvégiában akart egy jegesmedve-kolóniát filmre venni a BBC megbízásából. Persze fogalma sem volt róla, hogy élete legmegizzasztóbb percei következnek. “Azt hittem, biztonságban vagyok, hiszen zárt plexiüveg fülkében dolgoztam” – magyarázta a Daily Mailnek Buchanan.

  “A féltonnás nőstény jegesmedve elindult felém, akkor még nem sejtettem, hogy néhány másodperc múlva mi következik. Nekiesett a fülkének, rázta, rángatta, felborította, világos volt, hogy éhes, és engem kívánt meg ebédre. Háromnegyed órán át őrjöngött, csattogtatta a fogait, nekem pedig a torkomban dobogott a szívem. Végül feladta és otthagyott, de ez volt életem legszörnyűbb élménye” – mondta el a fotós, aki halált megvető bátorsággal viselte a történteket.

  Elmondása szerint ugyanis az őt védő fülkét “bombabiztosra” tervezték, ám előfordulhatott volna, hogy a szerkezet a nagy hideg miatt – és persze a medve súlya – alatt összetörik.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon