MENÜ
 • Kis híján elvesztette karját egy pókcsípés miatt

  A 31 éves Natalie sosem felejti el azt a borzalmas éjszakát, amikor egy életre szóló sebet ejtett rajta egy nyolclábú. A karja lufinagyságúra duzzadt, az orvosok pedig azon gondolkodtak, hogy amputálni kell azt, ha meg akarják menteni a brit nő életét.

  Natalie Hemme békésen pihent Dél-angliai házában, amikor az életveszélyes pókcsípés érte. Mostanáig hegek borítják az egész karját a gyilkos pók miatt, így biztosan örökre megmarad emlékezetében az a bizonyos horrorisztikus éjszaka.

  “A házam felső emeletén feküdtem a hálóban. Olvasgattam, már félig lecsukódott a szemem, amikor a pók megcsípett” – idézte fel az iszonyú pillanatokat a 31 éves Natalie. “Ez a nyolclábú általában ártalmatlan, én viszont a harapás után azt éreztem, itt a vég, haldoklom. A karom pillanatok alatt a háromszorosára dagadt, akkora lett, mint egy léggömb, feszült, és komolyan arra gondoltam, ezt biztosan nem élem túl” – részletezte az asszony. “Kórházba vittek, és kiderült, hogy a baj tényleg nagyon nagy, olyan vérmérgezést kaptam, hogy az orvosok le akarták vágni a karomat. Nem hittem el, hogy mindez egy pókcsípés miatt történik velem, de annyira fájt, hogy azt sem bántam volna, ha amputálják, csak szűnjenek meg a pokoli kínok.”

  Végül öt műtéttel sikerült megmenteni a karomat, de ezek a sebhelyek örökké emlékeztetnek erre a borzalmas éjszakára. Soha többet nem alszom nyitott ablaknál, és még az ágy alá is benézek, amíg csak élek – tette hozzá.

  Matt Shardlow rovarszakértő mindennek ellenére úgy véli, egyelőre nincs szükség pókriadóra Nagy-Britanniában. “Számos fajta él nálunk, de a legtöbbjük nem veszélyes az emberre. Annak a fajtának, amely Natalie-t megcsípte, valóban nagyon erősek és hosszúak a csápjai, de ez idáig soha nem támadott emberre. Egyelőre rejtély, hogy Natalie mivel vívta ki a nyolclábú ellenszenvét” – tette hozzá

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon