MENÜ
 • Király L. Norbi új mentora

  Az X-Faktor első szériájának mélyhangú énekese műsorvezetői babárokra tör. Mesterének pedig egy igazi profit választott: Ördög Nórát.

  Norbi az éneklés mellett örülne neki, ha a műsorvezetés is az élete része lenne.

   „Az egész úgy kezdődött, hogy felkértek a Bravo OTTO Gála vezetésére. Rettentően megtetszett, hogy ezúttal beszélnem, és nem énekelnem kell a mikrofonba. Tényleg nagyon élveztem! Rágtam is mindenki fülét, hogy hadd csináljam ezt újra és újra. Aztán jött az X-Faktor nap, meg az internetes műsorvezetés, mostanában pedig egy tehetségkutatónak vagyok a házigazdája. Az egyik ötcsillagos hotelben az ország legjobb bárzongoristáját keressük.” – mesélte az énekes. Bár tudja, hogy még sokat kell fejlődnie, ezért a szakmában már jártas Ördög Nóritól kért segítséget.

  „Ha kérdésem volt, félrerángattam. Úgy nagyjából tízpercenként. Manapság is felhívom Nórát, ha egy kis korrepetálásra van szükségem. Az volt a legnehezebb, amikor idegesen kellett izguló emberekkel beszélgetnem a kamerák előtt. Egyikünk sem mert megszólalni. Na, az kész katasztrófa volt. Nóri csak annyit mondott, hogy ne azon izguljak, mit kérdezek legközelebb, legyek inkább érdeklődő, nyitott.”

   Ördög Nóra szívesen segít Norbinak, szerinte „tanítványának” komoly esélyei vannak műsorvezetőként:
   „Norbival sokat beszélgettünk a szakmai dolgokról, de szerintem ő egy ösztönös tehetség. Pont ezt javasoltam neki: ne játsszon, inkább hagyja, hogy magával ragadja a Király L. Norbi-jelenség”.

  Forrás: Blikk

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten