MENÜ
 • Király L. Norbi megbukott?

  Az a rosszindulatú pletyka kering az énekesről, hogy rajongói lemondtak róla.

  Bizonyos hangok azt rebesgették, hogy Király L. Norbitól elfordultak a rajongói, mióta kedvesével első babájukat várják. Egyik hetilap azt állította, hogy megállíthatatlanul halad a süllyesztő felé. Természetesen Norbit és mennyasszonyát, Nikit is mélyen érintették az alaptalan híresztelések.

  „Nagyon rosszulesett, hogy a bukásomról írtak. Kijelenthetem, nem buktam meg, sőt! Méltánytalannak érzem, hogy a boldogságommal támadási felületet adtam. Ráadásul Nikit is megviselte, hogy bár nem közszereplő, miatta lettem rosszindulatú pletyka célpontja. Csak azért, mert a gyermekünket hordja a szíve alatt” – magyarázta Norbi.

  A X-Faktorban feltűnt énekes állítja, hogy rajongói nem fordultak el tőle, sőt, egyre többet kedvelik, mióta a közönség érzi rajta, hogy boldog.

  „Rengeteg visszajelzést kapok, hogy velem együtt örülnek a rajongók. Igaz, napközben tényleg Nikivel vagyok, de a fellépések esténként vannak. Azokat sosem hagynám ki, tele vagyok tettvággyal, amióta érzem, hogy otthon minden rendben, és közeledik az idő, hogy apa lehetek. Mi több, most abban reménykedem, hogy az ősszel induló X-Faktorban még nagyobb szerepet vállalhatok, mint tavaly”.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon