MENÜ
 • Kiosztották az Arany Málna-díjakat

  Idén is kiválasztották a legrosszabb filmes alkotásokat

  Cameron Diazt és Kirk Cameront választották a legrosszabb színésznőnek és színésznek a 35. Arany Málna gálán, amely február 21-én, a hagyományokhoz híven idén is egy nappal az Oscar díjkiosztó előtt került megrendezésre.

  razzieawards2015

  A 42 éves sztárnak A csajok bosszújában és a Szexvideóban nyújtott teljesítményéért ítélték oda a díjat, míg Saving Christmas című filmjében játszott szerepe alapján választották a legrosszabb színésznek Kirk Cameront, aki összesen négy kategória „nyertese“ lett.

  camerondiaz

  Nagy meglepetést okozott a Transformers filmsorozat tavaly júniusban megjelent része, ugyanis bár a legtöbb jelöléssel rendelkező alkotás volt, csupán egy díjat zsebelt be, Michael Bay rendezői munkájáért. Az est díjazottjai voltak továbbá az eredetileg 1982-es családi vígjáték, az Annie új változata, valamint Kelsey Grammer mellékszerepe A feláldozhatók 3, Transformers: A kihalás kora, Visszatérés Dorothy birodalmába és Think Like a Man Too című filmekben.

  rsz_transformers

  Az idei ceremónia zárásaként a már jól ismert szempontok mellett egy új kategóriát is bemutattak – a Legnagyobb fejlődés Ben Afflecké lett, aki az Arany Málna-díjas Gengszter románctól eljutott a 2012-es Oscar nyertes Argo-akcióig és a tavalyi év egyik legnagyobb bevételét hozó Holtodiglanig.

  Íme a teljes lista:

  LEGROSSZABB SZÍNÉSZ: Kirk Cameron – Saving Christmas
  LEGROSSZABB SZÍNÉSZNŐ: Cameron Diaz – A csajok bosszúja / Szexvideó
  LEGROSSZABB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ: Kelsey Grammer – A feláldozhatók 3 / Visszatérés Óz birodalmába / Think Like a Man Too / Transformers: A kihalás kora
  LEGROSSZABB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ: Megan Fox – Tini nindzsa teknőcök
  LEGROSSZABB RENDEZŐ: Michael Bay – Transformers: A kihalás kora
  LEGROSSZABB FILM: Saving Christmas
  LEGROSSZABB ELŐZMÉNY, REMAKE, KOPPINTÁS VAGY FOLYTATÁS: Annie
  LEGROSSZABB FILMES PÁROS: Kirk Cameron és az egója – Saving Christmas
  LEGROSSZABB FORGATÓKÖNYV: Saving Christmas (Darren Doane, Cheston Hervey)
  LEGNAGYOBB FEJLŐDÉS: Ben Affleck

  Forrás: Digital Spy

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő