MENÜ
 • Kiosztották a Teen Choice Awards-ot

  Tegnap este kiosztották az idei Teen Choice díjakat, melyeket nem szakmai zsűri, hanem a közönség - vagyis a tinik - ítélnek oda kedvenceiknek.

  Így olyan is a díjazás amilyen. A legjobb komikus Ellen DeGeneres lett míg a legobb sorozat a Vámpírnaplók. Díjat vihetett haza tévés szerepléséért Ian Somerhalder és Nina Dobrey.

  Két díjat is hazavihetett Zac Efron mint a legjobb drámaszínész és a legjobb romantikus színész. A legjobb dráma a The Lucky One lett, a  legjobb együttes pedig Selene Gomez & The Scene.

  A legjobb vígjáték a 21 Jump Street lett, míg a legjobb drámasorozat a Pretty Little Liars. A legjobb komika és a legjobb drámaszínész díját egyaránt Emma Stone söpörte be, de filmes díjat vitt haza Rihanna is, aki a legjobb felfedezett lett a Battleship miatt.

  A legjobb nyári film Katy Perry Part Of Me-je lett, a legjobb szakítós dal pedig a Maroon 5 Payphone című dala. A nyár színésznője Kristen Stewart lett, akinek filmje, a Twilight Saga hazavihetette az Ultimate Choice díjat és a ez lett a legjobb romantikus film is. Stewart az este folyamán később gazdagodott egy másik díjjal is, mint legjobb romantikus színésznő.

  A legjobb komédia-színész Chris Colfer lett, színésznő pedig Lea Michele. A legnagyobb tv-sztár Tyler Psey lett. A legjobb női előadó az évben Taylor Swift lett, aki megkapta a legjobb country-előadó díját is, majd a Sparks Fly-jal a legjobb country-dalt, az Eyes Opennel a legjobb kislemezt de ő lett a legjobb filmhang is. Justin Bieber kapta a legjobb férfi előadó díját, a Boyfriendért a legjobb kislemezét, de ő lett a legnagyobb nyári sztár és a férfi divatikon is.

  A legjobb fantasy film a The Hunger Games lett, ami megkapta a legjobb könyv díját is. A One Direction gazdagodhatott a legjobb nyári zenekar díjával, de ők lettek az év felfedezettei, a What Makes You Beautiful pedig a legjobb szerelmes dal.

  A legjobb akcióhősnő Zoe Saldana lett, a legjobb akcióhős pedig Taylor Lautner, Chris Hemsworth pedig a legjobb nyári férfisztár lett, míg a Glee a legjobb komédia díjával gazdagodott. A nyár énekesnője Demi Lovato lett, az év felfedezettje pedig Carly Rae Jepsen.

  Fantasztikus ugye?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon