MENÜ
 • Kiosztották a Glamour Women of the Year 2014 díjait

  Rúzsa Magdi duplázott

  Hatodik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest. Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint hatvanezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor lett. 

  toth_gabi

  Tóth Gabi

  Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legmeghatározóbb divatbloggerei és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Csütörtök este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait immáron hatodik alkalommal. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén.

  ruzsa_magdi

  Rúzsa Magdi

  Palvin Barbara háromszoros Glamour győztes topmodell ezúttal díjátadóként lépett színpadra. A szépség a legjobb divattervezőnek, Szegedi Katának adta át a magazin elismerését. Az olvasók ezúttal Kondás Katát találták a legszebb, legtehetségesebb modellnek, akinek a Magyar Vízilabda Válogatott képviseletében Gergely István és Kiss Gergely adta át a Women of the Year elismerését. Az énekesnők közül 2010 után újra Rúzsa Magdi vehette át a magazin díját.

  osvart_andrea

  Osvárt Andrea

  Nagyon boldog vagyok, hogy egy újabb Glamour szobrocskát tarthatok a kezemben. Hiszem, hogy a kitartó munka meghozza eredményét, mi sem nagyobb bizonyíték erre, mint ez az elismerés. A duplázás időszakát élem, hiszen decemberben dupla nagykoncerttel zártuk az évet a MÜPÁ-ban, most hétvégén pedig az ötvenedik Magdaléna előadással lépek színpadra a Vígszínházban, ami szombaton és vasárnap is látható lesz” – mondta az énekesnő.

  kata_barbara

  Szegedi Kata, Palvin Barbara

  Ez évben először a magazin díjazta a legmeghatározóbb divatbloggereket is. A közel hatvanezer szavazó a Style&Blog-t ítélte a legjobbnak, így Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett. A legjobb színésznők közül Osvárt Andrea győzedelmeskedett.

  baronits_gabor

  Baronits Gábor

  Nagyon örülök, hogy a hazai közönség előtt is bemutatkozhattam, és megtiszteltek ezzel a díjjal. Most már csak annyi vágyam van, hogy egyszer Szabó Simon filmjében is szerepelhessek.” – viccelődött Osvárt Andrea, aki mozifilm-béli partnerétől, Szabó Simontól vehette át a Glamour díját.

  iszak_eszti

  Iszak Eszter

  Az erősebbik nemről idén sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színészét, Baronits Gábort választották az olvasók.

  vizilabdazok_kondaskata

  Kondás Kata

  Őszintén meglepődtem. Úgy gondoltam, hogy például egy énekesnek sokkal nagyobb rajongótábora van, mint nekem. Ezek szerint az embereknek tetszik, amit csinálok, és ez a díj megerősít abban, hogy jó úton haladok.” – árulta el Gábor.

  zseda

  Zséda

  A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén negyedik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amelyet ezúttal a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin kapott. A 1999 óta működő Messzelátó Egyesület a természetvédelem, környezetvédelem, oktatás és a kultúra területén munkálkodik olyan sokszínű, értékközpontú, fenntartható társadalom megvalósítása érdekében, amely emberi léptékű, nyitott, és öntevékeny közösségek együttműködésén alapszik.

  gyoztesek_2014

  A nyertesek és a hazai hírességek hajnalig hatalmas bulin ünnepeltek. Többek között Zséda; Tóth Gabi; Iszak Eszti; Görög Zita; az X-Faktor felfedezettei: Krasznai Tünde, Szabó Ádám, a By the way; Lakatos Márk; Hien; Tolvai Reni és Kállay Saunders András; Fehér Balázs; Éder Krisztián; a Class FM műsorvezetői: Kiss Orsi, Kovács Áron és Garami Gábor; Szekeres Nóri; Debreczeni Zita; Dukai Regina; Bódi Sylvi és Nagy Adri.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon