MENÜ
 • Kínos: túl rövid

  Elkészült végre az olimpiai falu is, ahol pihenni, aludni fognak. Az átadás után azonban szinte azonnal napvilágra került egy igen kellemetlen részlet a faluval kapcsolatban.

  Gőzerővel közelednek a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok. Minden nemzet sportolói készülnek, edzenek, és a fogadó város is számolja vissza a perceket. Elkészült végre az olimpiai falu is, ahol pihenni, aludni fognak. Az átadás után azonban szinte azonnal napvilágra került egy igen kellemetlen részlet a faluval kapcsolatban.

  Angolszász mértékegységben mérve az ágyak hosszú 68 inch. Ez valószínűleg legtöbbünknek semmit nem mond, annál beszédesebb viszont, ha centiméterben is megnézzük mit takar ez az érték: 173 centimétert. A legtöbb sportoló esetében ez nagyon kevés. Konkrétan kisebb, mint a férfi sportolók átlagmagassága. A 193 centiméter magas Michael Phelps-nek meg például embriópózba zsugorodva kell majd aludnia.

  Másik beszédes példa, hogy például az USA 261 férfi olimpikonjából csupán 22-en alacsonyabbak a megadott értéknél és nagyon sok női sportolóra is igaz, hogy bizony alvásnál le fog lógni a lába. Hacsak nem találnak ki ők maguk valami maszek megoldást, esetleg a szervezők nem cselekszenek sürgősen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon