MENÜ
 • Kínával végeztette el a melót

  A férfi addig vígan netezgetett.

  Egy amerikai alkalmazott igencsak pofátlan módját választotta már hónapok óta a munkától való rejtőzködésnek. Mint egy nemrég lezajlott vizsgálaton kiderült, a férfi egy Kínában élő emberrel végeztette el azt a munkát, amiért ő kap évi több százezer dolláros fizetést. A távol-keleti ennek az összegnek csupán az ötödéért dolgozott.

  Andrew Valentine egy Verizon nevű cégnél dolgozott mint szoftverfejlesztő. Ázsiai “munkatársával” az interneten keresztül folyamatosan kapcsolatban volt, rendszeresen kommunikáltak a teendőkről. Amíg a kínai elvégezte azt a feladatot, ami Andrew-nak lett kiosztva, addig Andrew vígan internetezgetett, leste a YouTube és az eBay oldalait.

  A nagy lazaság természetesen szemet szúrt a főnökeinek, ezért is indítottak el egy vizsgálatot. Az ellenőrök aztán meg is találták a nem túl alaposan védett internetes csatornát és a két férfi több száz levélváltásból álló postafiókját. Azt egyelőre még nem tudni, hogy mi lesz a munkatárs sorsa, de sok dícséretet valószínűleg nem fog kapni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon