MENÜ
 • Kimenekültek a folyóba zuhant iskolabuszból

  Szerencsére nem pánikoltak be azok a gyerekek, akikkel folyóba zuhant egy iskolabusz Kansasban. A diákok lélekjelenlétüknek köszönhetően felmásztak a busz tetejére és ott várták meg a mentőcsapatokat.

  Egy gyerekeket szállító iskolabusz zuhant a megáradt folyóba Kansasben. A tíz fiatal és a 60 éves sofőr bizonyára nagyon megijedhetett, mégis sikerült megőrizniük hidegvérüket. Mivel a busz félig elmerült a patakban, az erős sodrás simán elragadhatta volna a gyerekeket, ha nem oldják meg a helyzetet azonnal.

  A 13 év körüli kisdiákok  a hideg ellenére is képesek voltak cselekedni: kinyitották az egyik tetőablakot és azon keresztül kimásztak a buszra, hogy ott várják meg a mentőcsapatokat.

  Közben a nagyobb gyerekek a kisebbeket is felhúzták, a sofőrt viszont már csak a mentők tudták kiszabadítani, így ő hosszú ideig volt a hideg vízben. A mentést nehezítette, hogy a gyors sodrás miatt nem tudtak csónakokat használni. Kórházba végül egyedül a sofőr került, de ő is csak kihülés miatt.

  Szerencsére még sok a happy enddel végződő veszélyes eset, melyekről nálunk olvashatsz. Előfordult már, hogy valaki a medve karmai közül szabadult ki, ráadásul ugyanez nem rég egy hölgynek sikerült! Egy vérszomjas pumával is találták már szemben magukat kirándulók, de persze akadnak kevésbé veszélyes “támadások” is.

  (Forrás/kép: ABC News)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon