MENÜ
 • Kim Cattral nem szexszakértő

  Érdekes kijelentést tett a napokban Kim Cattrall, akinek szerepeinek nagy része a szex körül forgott - gondoljunk csak a Szex és New York Samanthájára. A színésznő bevallása szerint viszont semmivel sem okosabb a szerelmeskedés terén mint mások.

  Az 55 éves Cattral így nyilatkozott az őt érő feszültségről, melyet szerepei okoztak neki: “Nem vagyok a szex szakértője és régebben óriási nyomást éreztem a szerepeim miatt”

  Érdekes kijelentés ez a színésznőtől, hiszen a Szex és New York után még egy szexről szóló könyvet is írt, ami azért eléggé szakértői szokás. Jóesetben.

  “A dolog, ami mindent megváltoztatott számomra az az volt, mikor szexuálisan elégedett lettem az életemmel. Ez sokáig nem adatott meg nekem, de aztán találtam egy partnert, aki érzékeny volt és mindig meghallgatott.”

  És bár nem szakértő, nyilatkozata végén, mely már a legendás sorozatról is szólt, odabiggyesztett egy apró, ám sokat érő bölcsességet:

  “A Szex és New York egyik legjobb dolga az volt, hogy keverte a szexualitást a humorral. Nem minden az orgazmusról szól… inkább az oda vezető útról!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon