MENÜ
 • Kilencen maradtak az X-Faktorban

  Túl vagyunk a harmadik élő adáson is. Megint láthattunk jó és kevésbé jó produkciókat, hallhattunk dicsérő szavakat és kemény kritikákat, de végül valakinek búcsúznia kellett. Ő pedig nem más, mint…

  Ma James Bond betétdaloké volt a főszerep. Nagy Feró szerint fantasztikus estén vagyunk túl, mely kihozta belőle az állatot. Keresztes Ildikó színes, izgalmas show-nak nevezte a mait, Malek Miklós pedig kiemelte, hogy nem volt mindegyik produkció tökéletes, de látszott, hogy mindenki a maximumra törekedett. Geszti Péter szerint pedig keményedik a helyzet, és azért jó az X-Faktor, mert bármi megtörténhet benne, és azért nehéz, mert meg is történik. Utána ismét elérkeztünk a drámai pillanathoz, a nézők szavazatának összeszámlálásához. Szokás szerint két párbajozók lett: Fehér Zoltán és a Spirit.

  Először a fiatalokból álló csapat lépett színpadra, Dés László és Geszti Péter szerzeményét, a Csepp a tengerben-t énekelték. Utánuk következett Fehér Zoltán Kocsis Tibor Valahol elrontottam című dalával.

  Elhangzottak a párbajdalok és a mentoroknak döntenie kellett. Feró Zoli ellen szavazott, habár szerinte hibátlanul énekelte el a dalt, de a gyermekeit nem hagyhatta magára. Geszti Péter szerint nagyon sok a hiányosság a Spirit oldalán, imádja őket, de el kell tőlük búcsúznia, mert Zolit nagyságrendekkel jobbnak tartja. Ildikó az egyik legcukibb csapatnak nevezte a párbajozókat, és szerinte is sokkal előbbre tart Zoli, így a triót küldte haza. Malek Miklósnak mindkét párbajozó a szívéhez nőtt, és attól tette függővé a döntést, hogy ki teljesít jobban. Ez pedig Zoli volt.

  Így megvan a kieső: ezen a héten a Spirit búcsúzott el a színpadtól. Megnyugtattak mindenkit, hogy nem hagyják abba a zenélést, az X-Faktor csak egy állomás volt.

  Búcsúzóul pedig nézzétek meg a kiesővel készített legfrissebb videónkat:

  Jó éjszakát minden kedves olvasónknak!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon