MENÜ
 • Kilenc hónapra ítélték mert rendőrként modellkedett

  Kilenc hónapos börtönbüntetésre ítélték azt a beijingi modellt, aki rendőrruhában fotóztatta magát.

  A 23 éves Wang Xiaomenget hétfőn kilenc hónap börtönbüntetésre ítélték, miután a Twitterhez hasonló Weibo-profilján rendőrnek adta ki magát. A hölgy szexi pózokban készíttetett magáról képeket rendőrruhában és a képaláírásokban is hivatalos személyként hirdette magát.

  A hölgy ezzel a szöveggel spékelte meg képeit, mely egyenes utat jelentett a börtönbe Kína demokratikus törvényei miatt:

  “Mint új zsaru a szülővárosomban, még meg kell tanulnom az alapokat. Mint a szakasz egyik virága, nagy nyomás alatt vagyok. A kormány vezetőivel kell mindennap ennem és innom. A virág-státuszomat arra használom fel, hogy minden nap vezetőkkel ebédeljek és megnyerjem a támogatásukat projektekre és befektetésekre.”

  A fárasztó szöveg és képek alaposan felháborították a kínai népet így a szidalmazó kommentek sokasága miatt Xiamong nem sokkal a publikálás után törölte is a fotókat, melyek viszont hamar újra internetre kerültek.

  “Nyilvánvaló, hogy amit Wang tett, az csak vicc volt. Nem akart semmi illegálisat csinálni. Egyáltalán nem rombolta a rendőrség erejének imázsát, nem sértett törvényt” – kelt a védelmére egy Weibo-felhasználó.

  A törvény viszont nem így gondolta. A bíróság döntése szerint a modell viccet csinált a rendőrökből és sértette a presztízsét az állami szervezeteknek, ezzel rombolva a társadalmat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon