MENÜ
 • Kikötözte a négyéves lányát, hogy videojátékozhasson

  A huszonhét éves Heath Howe valószínűleg kevés eséllyel indulhatna az év apukája címért. Négy éves kislányát ugyanis kikötözte, hogy nyugodtan játszhasson videójátékokat.

  Az apa péntek délután vigyázott a kislányra, míg az édesanya az edzőteremben volt. A lány tévét nézett, amikor apukája úgy döntött, ő felvigyázás helyett szívesebben játszana inkább újdonsült videojátékával. Ezért a konyhába vitte a kislányt és hozzákötözte a székhez. Ezután valószínűleg órákig a közelébe sem ment, annak ellenére, hogy a kislány hangosan sírt.

  A rendőröket a hazaérkező anya barátnője értesítette, akik rögtön le is tartóztatták a gondatlan apát. Az elmondások szerint az anya egyáltalán nem lepődött meg a történteken, sőt, nem is sietett a kislány segítségére. A játékmániás apa, akit gondatlanságért letartóztattak, a meghallgatásokkor azzal védekezett, hogy túl erőszakos volt a játék, amit éppen játszott és nem akarta, hogy a gyerek lássa.

  A kislány kihallgatásakor kiderült, nem ez volt az első eset, hogy büntetésből vagy csak azért, hogy “ne rohangáljon”, kikötözték vagy bezárták egy szobába. A szülőkre komoly büntetés várhat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon