MENÜ
 • Kielemeztük Kesha új dalát!

  Tegnap érkezett meg hozzánk Kesha új dala, a Die Young, mely harmadik nagylemezének első fiókája.

  Kesha már lassan egy éve terjeszti, hogy új albumával valami igazán eredetit fog hozni a zenei életbe, így mindenki izgatottan várhatta, hogy vajon mégis mi lesz ez az óriási újítás. Nos, az óriási újítás persze nem következett be, de ez nem mindenképpen jelent rosszat.

  A Die Young tipikus Kesha-dal, kis rapbetéttel, kis elektronikus zenével és egy csipet gitárral, ami talán az egyedüli újítás az énekesnő zenei életében. Az elég egyszerű üzenettel operáló szám, ha rímeit és dalszövegeit nézzük kissé csalódás lehet, hiszen ha zeneileg nem is tört Kesha oly nagy csúcsokra, frappáns szófordulataival ki tudott emelkedni a tömegből. Ez most nem történt meg.

  A dolce vita életérzést közvetítő dal kellemes refrénnel, bridge-résszel és rapbetéttel bír,de valami mégis hiányzik belőle. Mintha Keshából eltűnt volna az a vadság, az az ösztönszerűség, ami képes volt őt félig-meddig egyedivé varázsolni.

  Mindenesetre leszögezhető, hogy a Die Young valóban mást nyújt, mint az eddigi vadóc dalai a hölgynek. Kérdés, hogy többet-e vagy kevesebbet…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon