MENÜ
 • Kiderültek a jelöltek!

  A tizenkettedik VIVA Comet következik

  Mi jut eszünkbe, ha meghalljuk azt a két szót, hogy VIVA Comet? Magyarország legfontosabb zenei díjátadó ünnepsége, amelyet idén már tizenkettedik alkalommal rendez a megújult VIVA TV. A helyszín ezúttal is a Budapest Sportaréna, ahol felsorakoznak hazánk kedvencei és világsztárok is. A kategóriák nem változtak: „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó”, és „A legjobb videoklip” kategóriában talál majd győztesre a rangos rendezvény.

  A Gála maga is követni fogja a televízió megújult dizájnját. „Minden évben azon dolgozunk, hogy európai színvonalú díjátadót és show műsort rendezzünk, amely mind a résztvevőknek, mind pedig a rajongóknak maximális szórakoztató élményt nyújt. Az idei év különleges a VIVA tévé számára, a Comet jelölések kapcsán sokkal szélesebb tartalomból merítünk, és olyan tematikával és fellépőkkel készülünk, amelyek bizonyítják, hogy a VIVA maximálisan a mai fiatalokra koncentrál” – egészítette ki Temesvári Marietta programigazgató.

  Valóban, olyan sztárfellépők gazdagítják az idei programot, mint a Hősök, a Polar Dear, vagy a Punnany Massif. A júniusi ünnepség exkluzív sztárvendége pedig Pixie Lott lesz, akinek ez az első magyarországi fellépése. A rendezvény természetesen követhető lesz a VIVA TV-n is!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon