MENÜ
 • Kiderült Tom Cruise válásának valódi oka

  Eddig még nem hallott titokra derült fény: a színész ugyanis bevallotta, hogy választott vallása, a szcientológia is közrejátszott abban, hogy elvált Katie Holmestól.

  Tom Cruise két bulvárlapot is beperelt egy-egy 2012-es címlap miatt, amelyeken azt állították, hogy lemondott gyermekéről, Suriról, miután elvált Katie Holmestól.

  Most egy olyan irat került elő a 11 milliárd forintos perről, melyben Tom Cruise beismerte Elizabeth McNamara ügyvédnőnek: a válás után száztíz napig egyáltalán nem látta kislányát. A színész végül beismerte, hogy választott vallása miatt nem láthatta eleget kisgyermekét, és a válásában is közrejátszott a szcientológia.

  suri

  Az egykori családi idill

  “Figyeljen, meglehetősen sértőnek érzem már a felvetést is, hogy a lányomat meg kellett volna védeni az egyházamtól. És egyáltalán: apa vagyok, nem értem, miért vádolnak meg azzal, hogy lemondtam a gyermekemről. Telefonon majdnem mindennap beszélünk, és imádjuk egymást. Ez nem egészen így működik. Ja, hogy Katie azt mondta, hogy a szcientológia miatt váltunk el? Valóban, igaz, ez is közrejátszott a szakításunkban” – idézi a bírósági irat Tom Cruise vallomását, akinek ex felesége védeni akarta közös gyermeküket az egyháztól, ahová most a színész tartozik.

  Cruise azt is elismerte, hogy egy időben valóban szinte teljesen lemondott gyermekéről, ráadásul a 2012 júniusi válás óta összesen nem volt együtt két hetet Surival.

  A kis Suriról már rengeteg cikk született, amiből kiderül, hogy azért igazi hímestojásként bántak vele születésétől fogva. Hét évesen már saját kollekciót dobott piacra, arról meg ne is beszéljünk, mennyi mindent kap Karácsonyra…

  (Forrás: Radaronline)

  (Fotó: Fanpop)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon