MENÜ
 • Kiderült: galamb okozott bizarr balesetet Londonban

  Egy csapat eltökélt brit kutató meglepő felfedezést tett, amikor megvizsgálták, mi okozhatta a megmagyarázhatatlan tűzeseteket London városában.

  Az elszánt csoport kitalálta, hogy felkutatják, melyek voltak a brit főváros legbizarrabb balesetei, melyek következtében tűz ütött ki. Az amatőr kutatók 2000 feljegyzést néztek át, majd kedvenceiket közzé is tették.

  Az első helyen az a tűz áll, amit egy galamb okozott. A madár egy égő cigarettacsikket szedett fel a földről, majd elrepült vele. Fészkébe szállította a zsákmányt, ami egy kémény peremén volt. A madár lakhelye gyorsan lángra lobbant, majd az a ház is melyhez a kémény tartozott.

  galamb

  Egy másik alkalommal egy egér addig rágcsálta a hűtőszekrény vezetékeit, hogy a szerkezet zárlatos lett és kigyulladt. A lakók órákig nem értették, hogy történhetett, hogy éppen a hűtőjük gyulladt ki.

  Természetesen volt olyan eset is, amikor nem hibáztatható semmilyen állat. Egy londoni lakos először beleejtette WC-papírját  a vízbe, majd úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a mikróban megszárítani a gurigát. Lakásának nagy része leégett a WC-papír miatt.

  (Forrás/kép: Mirror)

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Bulvár
  jún. 5., péntek

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon